Mijn eerste hapje fruit

Wat zou er toch in dat kleine hoofdje gebeuren. “Ohh wat klink ik toch schoor, komt dat door het schreeuwen als ik de fles wil. Toch nog maar een keer proberen. Check, mamma heeft mij gezien. Maar wat is dat nu, dat is geen fles warme melk… Wat is dat dan wel… even proeven of toch maar niet..”

Afgelopen zaterdag is Tom als weer ruim 4 maanden oud, volgens de boekjes is het dan tijd voor zijn eerste hapje, mamma en pappa zijn wel in voor een lolletje. Een eerste hapje appel fruit, maar de conclusie is dat we het moeten blijven proberen de voorkeur gaat toch naar de fles.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>